Prva kontrola

Moja draga je pošla na kontrolu samnom ove nedelje, jer smo zaključili da sam ja suviše ovlaš razgovarao o opcijama koje su dozvoljene za naš poslepodnevni obrok, pa se obradovala kada je čula da je Doktorka rekla da povedem ženu, kako bi se njih dve sporazumele šta da se sprema. Neobično mnogo volim kada žene razmenjuju recepte, to uvek bude u moju korist kako god da okreneš.

Čim smo ušli ja sam poslušno otišao na “merenje”, rezultati su zapanjujući. Izgubio sam 3,7 kilograma u prvoj nedelji. Takođe obim grudi, struka, kukova, bedara… Sve se smanjilo za oko 3cm, Body Mass Index je pao za 1,3, procenat masti se povećao, što me je malo začudilo ali su mi brzo objasnili da je u pitanju”procenat od težine, a obzirom da se težina smanjila, samim tim je ukupna količina masti opala. Butine i listovi se nisu smanjili. To nešto nisam ni očekivao.

Sav srećan preneo sam iskustva i izazove od prve nedelje Doktorki. Oboje smo zadovoljni. Prelazimo na praktičan deo – razmenu recepata. Kreće razmena recepata. Slušam i shvatam da će sledeća nedelja biti veoma ukusna. Teleće ćufte u paradajz sosu, podvarak sa belim mesom, sarma sa junećim mesom (sa malo pirinča, ako baš mora). Sve lepše od lepšeg.

Zakazujem sledeći pregled opet za utorak. Odlazimo oboje zadovoljni.

Čitaj dalje: Kupovina morske ribe na srpskoj pijaci

Image © Tara Bartal


• Prethodni tekst: Prvi izazovi

• Sledeći tekst: Kupovina morske ribe na srpskoj pijaci

2 komentara na “Prva kontrola”

  1. AleBrale 1 March 2010 at 07:22 #

    BRAVO!

    [Reply]

  2. alexandra 31 March 2011 at 09:10 #

    Pozdrav…koliko Kcal si denevno unosio na toj svojoj dijeti,otprilike?

    [Reply]


Tvoj komentar? Tebe ništa ne košta a meni puno znači