Još par kilograma

Ove nedelje sam izgubio još dva i po kilograma. Tako kaže redovno merenje. Dijeta je brza i uspešna. Presrećan sam, a ljudi oko mene su već počeli da primećuju.

Sa Doktorkom sam diskutovao fantastičan osećaj prilikom uvođenja raznovrsnih jela u program. Oboje smo zadovoljni kako napredujemo. Uvođenje kombinacije jaja + pilećih viršli + senfa i 0% jogurta je bilo fantastično, ali me ona ispravlja da su viršle koje smo kupili pogrešne i da treba odabrati neke posebne hrenovke. Bio sam u fazonu pa dobro hrenovka=viršla, ali mi ona objašnjava da nije, i objašnjava tu posebnu vrstu hrenovki koje moram da potražim. Problem je očito, prema njenim rečima, što i naši trgovci to doživljavaju isto, pa stavljaju i jedne i druge na istu gomilu pa moraš da “prekopaš” da bi pronašao baš to što ti treba.

Obaveštavaju me da menjaju lokaciju od sledećeg meseca i dobijam urednu mapu kako da ih pronađem. Vidimo se za nedelju dana. Moram da potražim navedene hrenovke.

Čitaj dalje: Treća sreća

Image © Ann- Kathrin Rehse


• Prethodni tekst: Kupovina morske ribe na srpskoj pijaci

• Sledeći tekst: Treća sreća

Jedan komentar na “Još par kilograma”

  1. AleBrale 1 March 2010 at 07:26 #

    Opet: SAMO NAPRED! Nema stajanja,zgrabi Snik….oh wait ;) Malo šale, ali zbilja te podržavam jer doooobro znam kroz šta sve prolaziš i dobro znam koja je radost kad shvatiš da ima dobranih rezultata!

    [Reply]


Tvoj komentar? Tebe ništa ne košta a meni puno znači